<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1893487914227648&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mødepakker i Aalborg centrum

 

Med AaB Konferences placering i unikke og inspirerende omgivelser, kan kreativiteten få frit løb, og her opnår I de bedste betingelser for engagement og resultater.

Skal I holde et møde eller kursus, tilbyder vi forskellige mødepakker alt afhængig af varigheden for arrangementet, og hvor meget forplejning, I ønsker i løbet af dagen.

Dagsmøder 

Ønsker I at holde et dagsmøde, har vi forskellige muligheder hvad angår både varighed og forplejning gennem mødet.

Vores pakker til dagsmøder starter enten kl. 8.00 eller 9.00 og varer til enten 13.00 eller 16.00. Herudover er der mulighed for at vælge forplejning alt efter, om I ønsker morgenmad, og hvilken type frokost I ønsker.

Priser fra kr. 365,- pr. person.

Læs mere om de forskellige dagsmøder

Heldagsmøde 9.00-22.00

Sidder I med en længere dagsorden, der skal gennemgås på næste møde, faciliterer vi heldagsmøder med fuld forplejning fra start til slut.

Gennem et heldagsmøde serveres 3 måltider til henholdsvis morgen, middag og aften. Herudover er der gennem hele mødet adgang til lette forfriskninger og isvand samt kaffe/the.

Kr. 630,- pr. person.

Læs mere om heldagsmøde

Aftenmøde 15.00-22.00

Har I behov for et lidt længere møde, men kniber det med at finde tid i dagstimerne? Vores aftenmøde giver jer både en 2-retters aftenmenu, lidt til den søde tand og faciliteter for et møde uden forstyrrelser.

Kr. 435,- pr. person.

Læs mere om de forskellige aftenmøder

"Gå hjem møder"

Vores "Gå hjem møder" er kortere møder i aftentimerne med start enten kl. 15.00 eller 17.00 og slut kl. 19.00.

Til "Gå hjem møderne" vil der bl.a. blive serveret kaffe/the og kage, mens der ved mødet fra 15.00-19.00 også serveres en let aftensmad.

Priser fra kr. 200,- pr. person.

Læs mere om vores "gå hjem møder"

Generalforsamlinger

På generalforsamlinger er der ofte behov for faciliteter til større forsamlinger, hvor det samtidig også er nødvendigt med AV-udstyr, der kan sikre, at alle deltagere kan følge med. 

Hos AaB Konference kan vi tilbyde faciliteter, udstyr og forplejning til større arrangementer både i vores lounges og i de 2 sportshaller.

Kr. 200- pr. person.

Læs mere om generalforsamling

double-img-left.jpg

Har du andre ønsker til pakkerne? Lad os finde en løsning der passer til dit behov.

Kontakt Mona

+45 7262 9330

double-img-right.jpg

Forespørg uforpligtende

Forespørg her!