<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1893487914227648&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Overnatning i Familien Bühlmann

 

I Familien Bühlmann samarbejder vi på tværs af virksomheder og afdelinger for at skabe størst værdi for dig, så du får en mindeværdig oplevelse.

Skal du holde et arrangement hos AaB Konference, tilbyder vi derfor en fordelagtig pris på overnatning på Hotel Scheelsminde eller på Aalborg Airport Hotel, som også drives af Familien Bühlmann.

Hotel Scheelsminde

Hotel Scheelsminde er placeret i det idylliske og rolige område Scheelsminde, hvor du har kort afstand til både Aalborg centrum, City Syd og motorvej E45.

På Scheelsminde, som er Aalborgs eneste herregårdshotel, kan du koble helt af i stemningsfyldte omgivelser tæt på naturskønne områder i Østerådalen.

Læs mere om Hotel Scheelsminde

Aalborg Airport Hotel

I Aalborg Lufthavn finder du Aalborg Airport Hotel, som er et moderne businesshotel - perfekt til dig, der blot flyver ind for et møde og ønsker absolut ro.

Bor du på Airport-hotellet kan du checke ind og aflevere bagage i lufthavnen 23 timer før afgang, og mens du venter på dit fly, kan du nyde et let måltid i Café Isabella, som i april 2018 modtog det økologiske bronzemærke.

Læs mere om Airport-hotellet

double-img-left.jpg

Hvilket hotel skal jeg vælge?

Kontakt Mona

+45 7262 9330

double-img-right.jpg

Forespørg uforpligtende

Forespørg her!