<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1893487914227648&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lokaler i hjertet af Aalborg hos AaB Konference

 

Hos AaB Konference har vi både små, fleksible lokaler til møder & kurser, men også større lounges til private arrangementer eller konferencer, og vi kan derfor facilitere alt fra møder, jubilæer og fødselsdage til polterabends og personalefester.

Alle lokaler er udstyret med behagelige møbler og moderne AV-udstyr, hvor værten blot skal koble sin computer til vores projektorer for fremvisning for gæsterne. 

AaB Konferences hjemmebane

AaB Konference har hjemme på AaB's hjemmebane; Aalborg Portland Park. Holder du dit næste arrangement hos AaB Konference er det derfor også med udsigt over banen og den ægte AaB stemning i rummene.

Med lokation på Aalborg Portland Park tilbyder vi vores gæster gode og moderne faciliteter til både store og små arrangementer. 

placeholder.png

Skyboxe

Skal du holde et mindre møde er en af vores forskellige skyboxe ideelle. Her sidder I i et lukket rum uden forstyrrelser og med direkte udsyn til banen. Alle vores skyboxe er udstyret med moderne AV-udstyr og kraftigt WiFi samt gode behagelige møbler, så I kan sidde komfortabelt selv ved længere møder.

Ønsker I at sidde i en skybox, men er flere end 24 personer, er der mulighed for at fjerne en skydevæg og slå 2 skyboxe sammen.

Læs mere om skyboxene

Sponsorlounges

Til lidt større møder og arrangementer, har vi vores lounges med plads til op til 230 personer. Vores lounges er perfekte til lidt større forsamlinger, hvad enten I skal holde kurser, personalefester, fødselsdage, jubilæer eller receptioner. Derudover er vores lounges også udstyret med moderne AV-udstyr og kraftigt WiFi, som I frit kan benytte til jeres arrangement.

Læs mere om vores lounges

AaB Pubben

I februar 2018 stod den nye bar og pub på Aalborg Portland Park klar til åbning. Baren har plads til 54 gæster og er ideel til firmafrokoster, personalefester, julefrokoster eller din bedste vens polterabend. Med kort afstand til centrum åbner denne intime pub hos AaB Konference op for mange muligheder – kun fantasien sætter grænser.

Alle kan leje pubben uden for AaB's kampdage.

Læs mere om AaB Pubben

double-img-left.jpg

Vil du finde det perfekte lokale?

Kontakt Mona

+45 7262 9330

double-img-right.jpg

Forespørg uforpligtende

Forespørg her!