<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1893487914227648&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Menu til arrangementer på Aalborg Stadion


Uanset hvilket arrangement, du holder hos AaB Konference, kan du roligt spille den kulinariske bold over til vores veludstyrede køkken i Victors Køkken & Catering, som laver lækker og velsmagende mad, der vil imponere dine gæster.

Vi ved, at størrelsen og tidshorisonten for dit arrangement har betydning for, hvilken menu I ønsker. Derfor kan du hos os vælge mellem alt fra sandwich, lune retter og smørrebrød til tapas, buffeter og receptionsmenuer.

Sandwiches og luksus smørrebrød

Hos Victors Køkken laver vi både de klassiske trekantssandwiches, men bager også vores eget brød til mere eksklusive hjemmebagte sandwiches.

Er I mere til det velkendte smørrebrød, laver vi vores eget luksus smørrebrød, og hvad enten I vælger sandwiches eller smørrebrød, vælger I selvfølgelig selv fyld eller pålæg.

Læs mere om vores sandwiches og smørrebrød

Klassiske lune retter

De klassiske retter giver med garanti en dejlig afslappet og hjemlig stemning til dit møde eller arrangement.

Vores klassiske danske retter spænder lige fra stjerneskud og pariserbøf til skibberlabskovs, biksemad eller stegt flæsk.

Læs mere om vores klassiske retter

Tapastallerken

Tapas er en sammensætning af små, lækre retter, der tilsammen udgør et let og delikat måltid. Tapas findes i mange varianter og kan både anrettes med ene kolde retter eller som en blanding af kolde og varme retter.

Læs mere om vores tapastallerkener

Victors "vælg selv" buffet

Victors buffet består af en lang række velsmagende retter med alt fra hjemmerøget laks med urtemayo eller graved kalveinderlår med purløgscreme til diverse salater og lækre desserter. Med Victors "vælg selv" buffet kan du ikke gå galt i byen, da du selv kan sammensætte buffeten, så retterne passer til netop dine gæster.

Læs mere om Victors "vælg selv" buffet

Receptionsbuffeter

En receptionsbuffet er kendetegnet ved, at den indeholder små, lette retter, der alle kan nydes stående og uden bestik. En receptionsbuffet giver gæsten mulighed for at smage mange forskellige retter uden at skulle spise alt for meget.

En receptionsbuffet er det oplagte valg til et jubilæum eller en anden form for mindre fejring.

Læs mere om vores receptionsbuffeter

double-img-left.jpg

"Hvad er det optimale for os?"

Kontakt Mona

+45 7262 9330

double-img-right.jpg

Forespørg uforpligtende

Forespørg her!