<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1893487914227648&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Møder, kurser og konferencer i Aalborg

 

Hos AaB Konference er vi specialister i at afholde møder, kurser og events, og med en tæt relation til dig sammensætter vi alle typer af arrangementer tilpasset dit behov.

Med faciliteterne på den centralt placerede Aalborg Portland Park og fri parkering lige ved døren har vi både plads til det lille intime møde og den store konference – og det uden, at omgivelserne føles hverken for store eller for små.

Et imødekommende værtskab

Hos AaB Konference kan vi ikke undvære vores kyndige værtinde Mona, der planlægger arrangementer til perfektion og tager imod alle gæster med et smil.

Som en del af Familien Bühlmann, familie-virksomheden bag AaB Konference, har Mona lang erfaring i branchen for konferencer og andre arrangementer. ”Med mange års erfaring er nøgleordene service, smil og imødekommenhed stadig en vigtig del for mig overfor vores gæster.

placeholder.png

Mødepakker til ethvert arrangement

Under alle former for arrangementer sørger Victors Køkken & Catering for forplejning, hvad enten I blot ønsker kaffe/the og kage eller en 2-retters aftenmenu med øl/vand.  

Vi har sammensat forskellige mødepakker af forskellig varighed, tidspunkt og forplejning, hvilket gør det mere overskueligt for dig at arrangere et møde. 

Læs mere om vores mødepakker her

Moderne mødelokaler i Aalborg centrum

Faciliteterne på Aalborg Portland Park giver os mulighed for at spænde fra små intime møder til større konferencer, kurser eller foredrag. Med fleksible lokaler, hvad angår størrelse og kapacitet, kan vi helt sikkert finde et lokale til dit arrangement. 

Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr, så der kan fremvises for alle gæster ved blot at koble en bærbar computer til vores projektorer.

Læs mere om vores lokaler her

double-img-left.jpg

Lad mig hjælpe med at arrangere dit næste møde?

Kontakt Mona

+45 7262 9330

double-img-right.jpg

Forespørg uforpligtende

Forespørg her!