<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1893487914227648&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mad & drikke serveret af Victors Køkken & Catering

 

I kulissen på AaB Konference driver Victors Køkken & Catering køkkenet og serverer moderne mad fyldt med energi. Her vil du altid opleve velsmag fra årstidens friske råvarer med en holdning til økologi og grøn samvittighed.

Uanset størrelsen på din begivenhed, kan du roligt lade vores dygtige personale stå for menu og forplejning. Vi arbejder nemlig dagligt for altid at være på banen med de nyeste trends indenfor menuer, opdækning og servering til alle typer af møder og arrangementer.

Medarbejdere vi er stolte af

Hos AaB Konference og Victors Køkken & Catering er vi meget glade for vores køkkenchef Mathias, der før sit arbejde på stadion har deltaget i adskillige konkurrencer og dystet mod nogle af landets bedste kokke. Desuden sidder Mathias ofte som censor, når der udlæres nye kokkesvende over hele landet.

Mathias har arbejdet hos os siden starten og sikrer altid den højeste kvalitet, når han tilbereder lækker og velsmagende mad. Til dagligt arbejder han sammen med 10 andre kokke, som alle yder deres bedste for, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse.

placeholder.png

Menuer til selskaber & arrangementer

Holder I et arrangement hos AaB Konference på Aalborg Portland Park, serverer Victors Køkken & Catering en menu tilpasset jeres behov. Vi har et stort udvalg af alt fra lette retter til buffeter, og vi kan derfor sammensætte en menu til ethvert arrangement.

Læs mere om vores menuer og find inspiration her

Menuer til møder & kurser

Afholder I jeres næste møde, kursus eller en større konference hos os, serveres der en menu efter køkkenchefens valg. Her får I både et godt måltid og lette snacks – hvad enten det er til morgen, middag eller aften.

Har I særlige ønsker til menuen, er I meget velkomne til at finde inspiration i vores menu og kontakte os, så vi kan imødekomme jeres behov.

Læs mere om indholdet i vores forskellige mødepakker og vælg pakke her

Drikkevarer

Hos AaB Konference har vi altid både varme og kolde forfriskninger klar til vores gæster. I kan vælge mellem husets rødvin og hvidvin eller nyde en kold flaskeøl eller sodavand. Vi serverer naturligvis også kaffe og the med diverse kager, og der vil i løbet af jeres møde eller selskab altid være isvand i lokalet.

Læs mere om drikkevarer

double-img-left.jpg

Jeg kan hjælpe med at sammensætte den helt rigtige menu.

Kontakt Mona

+45 7262 9330

double-img-right.jpg

Forespørg uforpligtende

Forespørg her!