<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1893487914227648&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Events og arrangementer i hjertet af Aalborg

 

AaB Konference er placeret over A. Enggaard tribunen på Aalborg Portland Park med direkte udsyn til banen fra alle lokaler.

Det er dog ikke kun for fodboldfans, at lokationen er ideel - med fri parkering lige uden for døren og fleksible og moderne lokaler i huset byder vi indenfor til alle typer og størrelser af arrangementer i Aalborg centrum.

Erfaren og professionel restaurantchef

Jakob er AaB Konferences dygtige restaurationschef, der med sin store forståelse for kundernes ønsker og behov, dagligt sørger for at alle får den bedste oplevelse hos AaB Konference. Jakob har mange års erfaring i branchen og har tidligere bl.a. arbejdet på Hotel Scheeslminde, Norsminde Kro og flere andre steder.

Har du spørgsmål til drikkevarer i forbindelse med dit arrangement, eller hvilken vin I får til maden, står Jakob også altid klar med kyndig og hjælpsom vejledning.

events-i-aalborg

Selskaber i moderne omgivelser

Hos AaB Konference er alle lokaler indrettet i moderne og stemningsfyldt AaB-stil med nye og behagelige møbler. Alle lokaler er rummeligt indrettet, så du hverken føler, at der er for meget eller for lidt plads uanset størrelsen på dit arrangement. Derudover har du også mulighed for at sætte personligt præg på både opstillingen af borde og opdækningen ved bordene. 

Læs mere om vores lokaler og find inspiration til dit arrangement her

Vi faciliterer alle typer af arrangementer

Med vores fleksible lokaler og det brede udvalg af menuer til enhver lejlighed, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket arrangement, du kan holde hos AaB Konference.

For virksomheder er AaB Konference et oplagt valg i forbindelse med afholdelse af møder, kurser eller generalforsamlinger. Med vores store lounges og nyopførte AaB Pub har vi derudover også muligheder for dig, der ønsker at holde jubilæum, reception, fødselsdag, firmafest eller sågar polterabend. 

forsamling-aalborg
double-img-left.jpg

Vil du vide hvordan vi kan sammensætte dit næste arrangement?

Kontakt Mona

+45 7262 9330

double-img-right.jpg

Forespørg uforpligtende

Forespørg her!