<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1893487914227648&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Selskabsmenuer på Aalborg Stadion

Store madoplevelser til alle begivenheder

Uanset størrelse på begivenheden, eller hvor mange deltagere du inviterer, kan du roligt spille den kulinariske bold over til vores veludstyrede køkken og dygtige personale, ledet  af VICTORS Køkken & Catering, som altid er på banen med  de nyeste  trends  indenfor menuer, opdækning og servering  til alle typer af konferencer og events.

Victors Køkken & Catering

Kursus og Konferencer på Aalborg Stadion

På Aalborg station tilbyder vi forplejning til alle vores gæster uanset om det er en længere eller kortere begivenhed. Vores mødepakker er skræddersyet til den enkelte type sammenkomst, men det er altid muligt at tilkøbe efter behov.

Klik her og se vores menu

victorsmad.png

Receptioner på Aalborg Stadion 

Hold din reception på Aalborg Stadion i rummelige omgivelser og imponér dine gæster med lækker og velsmagende mad fra Victors Køkken & Catering. Vores kokke er klar til at modtage din ordre, og arbejder med passion hen mod at servere de bedste madoplevelser.

Klik her og se vores menu 

mad-fra-victor.png

Victors Vælg Selv Buffet

Victors vælg selv buffet består af en lang række velsmagende retter med alt for hjemmerøget laks med urtemayo til graved kalveinderlår med purløgscreme, til diverse salater og lækre desserter. Du går ikke galt i byen ved at vælge Victors vælg selv buffet, og vores dygtige kokke arbejder målrettet på at give dig madoplevelser til enhver begivenhed.

Klik her og se vores menu

 

mad-fra-victor-appelsin.png

Drikkevarer

Hos victors Køkken & Catering har vi altid varme og kolde forfriskninger klar til vores gæster. Vælg mellem husets rødvin og rødvin, eller nyd en kold flaskeøl eller sodavand. derudover serverer vi naturligvis te og kaffe med diverse kager og andre godter.

Klik her og se vores menu

catering-aalborg.png
Book et møde med Mona
Book et møde direkte i min kalender

Harald Jensen Vej 9
9000 Aalborg