<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1893487914227648&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Professionelle rammer om møder

AaB Konference drives af Familien Bühlmann

AaB Konference drives af Victors Køkken & Catering, der er ejet af Familien Bühlmann kendt og erfaren catering-, hotel- og restaurationsfamilie fra Scheelsminde, Aalborg Airport Hotel, Victors Madhus, Nørre Vosborg samt Hjorths Hotel i Kandestederne.

scheelssminde.jpg

AaB Konference drives af Familien Bühlmann

Besøg Scheelsminde

-text (1).png

Airport Hotel - Et stenkast fra lufthavnen

Besøg Airport Hotel

Aab Konference - Meeting Business With Bigger Goals

Store mål

Hos AaB Konference siger vi Meeting Business With Bigger Goals, som frit oversat betyder, at vi har store mål, når vi byder din virksomhed velkommen i vores konferencecenter samtidig med, at sætningen også kan hentyde til, at vores kunder har større mål med deres forretning – og at de naturligvis vælger en professionel samarbejdspartner, når de skal afholde møder, kurser og konferencer.

placeholder.png
placeholder.png

Victors Køkken & Catering

Med VICTORS Køkken & Catering ejet af den kendte og erfarne catering-, hotel- og restaurationsfamile fra steder som Scheelsminde, gourmet-restauranten Bühlmann, Aalborg Airport Hotel, Nørre Vosborg m.fl. som ledende drivkraft for AaB Konference, er du og din virksomhed 100 % sikker på at nå i mål med jeres møder, kurser, konferencer, events, selskaber og meget mere. Derfor kan du enten som vært eller gæst trygt læne dig tilbage og koncentrere dig om indholdet og afviklingen af dit arrangement. AaB Konference sørger for, at du kommer i mål med alle dine ønsker og behov.

Besøg Victors Køkken & Caterings hjemmeside

Book et møde direkte i min kalender
Book et møde direkte i min kalender

Harald Jensen Vej 9
9000 Aalborg