Mødelokaler i Aalborg

AaB2-1.jpg

 

 

 Mødelokaler til små og store møder

  Se vores mødepakker

aab5.jpg

 

 Skræddersyede løsninger til alle møder

  Hør om dine muligheder

Mødelokaler i hjertet af Aalborg

AaB Konference tilbyder alle typer af mødelokaler

Hvad enten behovet er små, store, korte eller lange møder med alle formål indenfor business, netværk eller privat tilbyder AaB Konference de perfekte rammer. Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr, hvor taleren blot kobler sin bærbare computer til vores projektorer og alle tilskuere har fint udsyn til lærrederne.

Læs mere nedenfor, og bliv inspireret til hvordan jeres møde i Aalborg kan leve op til alt i ønsker. Tøv ikke med at kontakte en af vores erfarne mødekoordinatorer, der sidder klar til at fortælle om jeres muligheder, sådan at I får mest muligt ud af alle de muligheder vi tilbyder jer. 

Se vores mødepakker

Skræddersyede løsninger med kæmpe potentiale

5 lounges plus 6 skyboxe åbne både dag og aften – og alle med en høj grad af fleksibilitet ift. indretning og funktionalitet, så du kan indrette dine møder efter antal deltagere, indhold, aktiviteter og effekt.

Alle lokaler tilbyder moderne AV-udstyr, kraftig WiFi, behagelige kvalitetsmøbler samt muligheder via skydedøre og afskærmning for at ændre opsætning og indretning.

VICTORS Køkken & Catering sørger for, at I ikke går kolde under møderne. Vi serverer alt fra kolde og varme drikkevarer, frisk frugt, fristens snacks, sandwich, salater, smørrebrød samt kolde og varme retter. Vi tager gerne hensyn til specielle behov, allergier og andre ønsker og krav.
Klik her og se vores selskabsmenu

 

S-H-23864.jpg
Topmoderne udstyr tilpasset og skræddersyet dit møde. Hør en af vores koordinatorer om dine muligheder.
Se vores mødepakker
aab6.jpg
Vort dedikerede personale står klar til at hjælpe dig og finde den løsning, der bedst passer på dine behov.
Hør om dine muligheder
Book et møde direkte i min kalender

Harald Jensen Vej 9
9000 Aalborg