<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1893487914227648&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Konference og mødelokaler i Aalborg

Møder kurser og konferencer

Vi er specialister i at holde konferencer, kurser og møder. 
Vi tilbyder de perfekte rammer for professionelle sammenkomster i hjertet af Aalborg. Dette gælder for både de mindre bestyrelsesmøder, de større kursusarrangementer, og helt op til de store konferencer. Med AaB Konferences placering i unikke og inspirerende omgivelser, får kreativiteten frit løb og de bedste betingelser for engagement og resultater.

kursus-aalborg.jpg

Vi har skræddersyet vores mødepakker så de passer til jeres behov

Se vores mødepakker

konference-aalborg.jpg

Uanset om du blot er på udkig, eller om du skal til at arrangere en konference.

Hør om dine muligheder

Konferencer og møder i hjertet af Aalborg

Centralt placeret i hjertet af Aalborg

AaB Konference tilbyder mødelokaler, kursus- og konferencefaciliteter med unik udsigt over Nordjyske Arena. De fleksible business møderum, lounges, lokaler og haller har plads til alt lige fra hyggelige receptioner, netværksmøder, events, teambuilding, personalefester, privatfester og andre begivenheder med plads til alt fra 10 til 2000 deltagere. Velkommen til AaB Konference midt i Aalborg. Vi hjælper diig med at komme i mål med dit næste arrangement.

placeholder.png
placeholder.png

Vi tilpasser begivenheden til jeres behov

Med plads til alt fra 10 til 2000 deltagere tilbyder AaB Konference fleksible faciliteter der matcher dine behov for effektive konference-, møde- og kursusaktiviteter inklusiv forplejning, så du kan udvikle business og netværk i skønne omgivelser og med en unik udsigt over Nordjyske Arena midt i Aalborg.

Kurser i Aalborg i lokaler udstyret med alle moderne faciliteter.

Lad AaB Konferencer danne den perfekte ramme om jeres kurser. Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr, hvor kursuslederen blot kobler sin bærbare computer til vores projektorer og alle tilskuere har fint udsyn til lærrederne. Lokalerne kan kobles sammen og rumme fra 10 og op til 250 deltagere.

placeholder.png
placeholder.png

Faciliteter

AaB Konferencer ligger centralt i Aalborg. Vores mødelokaler, kursus- og konferencefaciliteter har alle unik udsigt over Nordjyske Arena. Her tilbyder vi fleksible og moderne indrettede business møderum, lounges, mindre rum og større haller med plads til alt lige fra receptioner, netværksmøder, teambuilding, personalefester samt private fester og andre begivenheder som messer, kurser, events og konferencer med helt op til 2000 deltagere.

Vi er professionelle, og har mange års erfaring med møder og konferencer

Vi garanterer en vellykket ramme om jeres møde eller konference. Vi tilbyder dagsmøder, heldagsmøde og aftenmøder. Helt unikt for AaB Konference, har vi samarbejde med Hotel Scheelsminde, der ligger blot et stenkast fra AaB Konference og tæt på motorvejstilkørsel. Kommer I langvejs fra kan I med fordel overnatte på et af Scheelsmindes mange businessværelser. 

Se vores mødepakker

Book et møde direkte i Monas kalender
Book et møde direkte i min kalender

Harald Jensen Vej 9
9000 Aalborg