<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1893487914227648&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Events og Arrangementer i Aalborg

Begivenheder i Aalborg - Gæsten i centrum

AaB Konference har lang erfaring med events og arrangementer, og vi ved at det oftest er nødvendigt at skræddersy en løsning til den enkelte gæst. Vi går derfor højt op i at sikre kvaliteten ved at lade vores medarbejdere, i samarbejde med gæsten, fremstille de præcise forventninger som gæsten har og på bedste manér føre disse planer ud i livet. 

events-i-aalborg.jpg

Til alle events og arrangementer kan Victors Køkken levere lækker mad til alle deltagere.Klik her og se vores selskabsmenu

aalborg-event.jpg

Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe dig med dit event hos AaB Konference

Hør om dine muligheder

Arrangementer og Events

Perfekte omgivelser til dit arrangement

AaB Konference event tilbyder perfekte omgivelser til din business. Fx præsentation af et nyt produkt, nye folk, jubilæum eller en anden spændende nyhed. Vi får dig på banen med et effektivt event, så du og din virksomhed scorer max opmærksomhed, sikrer udbytte og opnår succes. Events hos AaB Konference kan spænde fra det mere seriøse fx produktpræsentationer, teambuilding, prisuddelinger, udvikling og innovation til det mere festlige som julefrokoster, sommerfester og andre sjove sammenkomster.

Hør om dine muligheder

events-i-aalborg
gæster-til-begivenhed

Topmoderne AV-udstyr

Alle lokaler tilbyder moderne AV-udstyr, kraftig WiFi, behagelige kvalitetsmøbler samt muligheder via skydedøre og afskærmning for at ændre opsætning og indretning.

Se vores mødepakker

AaB Konference skræddersyr dit event.

Indhold i en event hos AaB Konference kan være alt fra kreativ dekoration og tematisering af lokaler, specialmenuer, rom-, whisky- og gin-smagninger, oplevelser og udfordringer på grønsværen med professionelle modstandere, leg og kampe i en af vores store sportshaller, gourmet teambuilding i køkkenet og meget mere. Vores eventmanager hjælper gerne med at skræddersy og udvikle events, der matcher din virksomheds brand og målsætning.

Hør om dine muligheder

forsamling-aalborg

Vi står klar til at hjælpe

Vores dedikerede personale står klar til at hjælpe jer med jeres arrangement, og med AaB Konferences placering i hjertet af Aalborg, assisterer vi med forberedelserne til denne begivenhed. I kan i samarbejde med vores event-koordinatorer finde præcis de elementer, der skal til for at jeres arrangement bliver så stor en succes som muligt.

Hør om dine muligheder

Book et møde i min kalender
Book et møde direkte i min kalender

Harald Jensen Vej 9
9000 Aalborg